23948sdkhjf

Kavat har bästa inredningskonceptet

HABIT MODEGALAN. Skoleverantören Kavat tilldelades Årets Inredningkoncept medan Årets Modebutik vanns av Stockholmsbutiken Adisgladis.

Stadium Pulse och sneakervarumärket Eytys fick se sig slagna av skovarumärket Kavat från Kumla som kammade hem priset i kategorin Årets Inredningskoncept. Juryn har gett priset för Kavats avskalade, naturtrogna och tydliga koncept ”… som förmedlar företagets arv och dna på ett exemplariskt vis.”
Kavat, som nyligen invigde en ny produktionsanläggning i Bosnien, har under senare tid satsat på två butiksöppningar i Stockholm och Malmö. Sedan tidigare finns en butik i Göteborg.
”Omsorgsfullt valda skandinaviska material förhöjer både varumärke och kundupplevelse. Ett rum som öppnar dörrar till fortsatt framgång”, var juryns motivering.

Adisgladis på Wollmar Yxkullsgatan i Stockholm kan stoltsera med titeln Årets Modebutik. Ägaren, Adam Forslund, hade fått förhinder under kvällen och priset mottogs i stället av Viggo Lindberg som är butikschef. Adam Forslund startade webbutik 2008 och tre år senare fysisk butik.
Juryns motivering lyder: ”Med passion, kunskap och ett gränslöst affärssinne har Årets Modebutik byggt ett snyggt förpackat koncept för målmedvetna konsumenter. Här går produkt alltid före varumärke. Trots minimala resurser har vinnaren lyckats skapa en unik och visionär shoppingdestination där idealism och kommersialism går hand i hand.”
Övriga finalister i kategorin var Aplace på Norrlandsgatan i Stockholm samt Butiken för sakletare och klädsugna i Tenhult.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08