23948sdkhjf

Guldknappsvinnare

Totême, ATP Atelier och Rebecca Björnsdotter förärades under lördagen mode- och accessoarpriser.

Modepriset Damernas Värld Guldknappen 2017 tilldelas Elin Klings och Karl Lindmans Totême.

Sko- och väskmärket ATP Atelier, Maj-La Pizzelli och Jonas Clason, tilldelas Damernas Värld Guldknappen Accessoar 2017 och vinnare av Knappnålen är Rebecca Björnsdotter. Knappnålenpriset delas ut för andra gången.

Utmärkelserna delades ut på lördagen och för Totêmes del är det andra gången i höst som märket  prisas då duon även uppmärksamades under NK galan. 

– Det är helt otroligt roligt att få den här äran. Vi beundrar ju tidigare vinnare, så att förknippas med dem är fantastiskt. Det är ett så otroligt prestigefullt pris, säger Elin Kling.

Juryns motiveringar till Damernas Värld Guldknappen:

”Genom att både förvalta och utveckla den skandinaviska stilen har Totême snabbt gjort sig ett namn på världens modescen. Med målet att skapa en varaktig garderob som fungerar för kvinnans alla behov ligger deras säsongs-överskridande design i framkant. Efter succén i New York har märket nu flyttat hem och är redo att klä den svenska kvinnan. Elin Kling och Karl Lindman är med varumärket Totême vinnare av Damernas Värld Guldknappen 2017".

Totême har nyligen öppnat en yta på Åhléns City i Stockholm och är även i färd med att öppna butik i Paris. Sedan i våras har märket ett kombinerat showroom och kontor i Stockholm som även fungerar som butik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062