23948sdkhjf

Grandpa följer upp succén

Samarbetet mellan livsstilsbutikskedjan Grandpa och hotellkedjan Scandic fortsätter även denna sommar.

Efter förra årets succé med Grandpa City Guide Stockholm  fortsätter Grandpa och Scandic sitt samarbete och ger ut en ny, uppdaterad City Guide Stockholm för 2017.

Kartan är ett samarbete mellan livsstilsbutiken Grandpa och Scandic Hotels där Grandpas personal tipsar om deras smultronställen i Stockholm.

– Kartan blev väldigt uppskattad, både av våra och Scandics gäster och vi kände att det var logiskt att göra en ny, uppdaterad version för 2017, säger Jonas Pelz, ägare av Grandpa.

– Vår roll som ”Stockholmskännare” är cementerad och vi älskar att dela med oss av våra tips om Stockholm. Vi skulle kunna göra en bok med tips men nu har vi kokat ner det till åtta tips per kategori. Smultronen ur kakan helt enkelt, fortsätter han.

Precis som tidigare så är kartan en guide till restauranger, barer, caféer, butiker, muséer, gallerier och utflyktsmål och den riktar sig till både Stockholmare och besökare.

– Vi får väldigt många frågor från våra gäster om var de bästa butikerna, restaurangerna och sevärdheterna finns. Kartan ger våra gäster något extra stockholmskt när de besöker staden och våra hotell säger Anna Forsberg, Marketing Manager för Leisure på Scandic.

Kartan finns att hämta i Grandpas Stockholmsbutiker samt på Scandics Stockholmshotell: Haymarket by Scandic, Grand Central by Scandic, Scandic Anglais, Scandic Malmen, Scandic Continental, Scandic No.53 och Scandic Upplandsgatan.

Det finns även en digital version för mobil som kan laddas ner via Google maps.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062