23948sdkhjf

Nividas till Arket

Glasögonmärket är ett av varumärkena som ska finnas i sortimentet när H&M:s nya modekedja öppnar. "Vi ser fram emot fler kunder utanför Sverige".

I slutet av maj tillkännagav H&M:s nya mode- och inredningskedja Arket vilka externa varumärken som ska finnas i sortimentet, främst accessoarer och inredningsprylar, när första butiken öppnar i London.

Ett av dem är svenska glasögonmärket Nividas. Företaget säljer egendesignade optiska bågar och solglasögon i de egna butikerna på webben, Almlöfsgatan i Stockholm och på Vallgatan i Göteborg samt hos bland andra butiker som Paul & Friends, Hugo, K17 och Snickarbacken i Stockholm och Vallgatan 12 i Göteborg och tre butiker för Designtorget i Malmö och Stockholm.

– Arket är ett koncept som passar oss väldigt väl med livstilsinriktningen och nordiska stil, och vi ser fram emot att fler kunder utanför Sverige ska få tillgång till vårt varumärke, säger medgrundaren Axel Jacobsson till Habit.

Axel Jacobsson berättar att det är ett urval från solglasögonkollektion som kommer att finnas hos den nya kedjan. Nividas, vi ser på Esperanto, grundades av Sebastian Pruszynski, Maja Kölqvist och Axel Jacobsson 2014.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078