23948sdkhjf

Butik för Mini Mocks

Petra Gardefjord öppnar butik för det egna mockasinvarumärket.

I vår öppnar Petra Gardefjord butik för det egna mockasinvarumärket Mini Mocks. Butiken om  39 kvadratmeter  ligger på Nytorgsgatan 23B på Södermalm i Stockholm. 

– Jag har länge velat öppna en mer unik barnbutik i Stockholm då det känns som att de flesta erbjuder samma produkter och märken. Mitt koncept för webbutiken har ju alltid varit att erbjuda miljövänliga produkter från mindre märken från andra delar av världen, skriver Petra Gardefjord i ett mejl till Habit.  

Hon har  själv arbetat hårt för att kunderna  ska välja läder som hon använder och som är giftfritt. Något som enligt Petra Gardefjord är otroligt ovanligt bland läderprodukter och då särskilt till barn. 

Förutom det egna varumärket ska hon initialt sälja barn- och lekprodukter samt inredningsprodukter även från Kroatiska Pinchtoys, Liilu från Tyskland, danska Konges Sloejd och Natursutten, Dove and Dovelet  och Daughters från Australien, Briar Baba Tree från Ghana och Ieva Fray från USA. Varumärken som känns igen från Petra Gardefjors egna webbutik. Gemensamt för varumärkena är att de är miljövänliga och designade av kvinnor.

I lokalen huserade tidigare butiken Coola Tanten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141